De ideale symbiose van vorm, kleur en de balans van functionaliteit en esthetiek.
Comfortabel en oogstrelend. Naast de vertegenwoordiging van een aantal topmerken en wij vrijwel elk meubel kunnen leveren, hebben wij een eigen ontwerper en meubellijn in huis. Ontwerper Janine Hulsker heeft onder de naam Arianeské een indrukwekkende meubellijn ontwikkeld die bekend staat om hoogstaande kwaliteit, mooie lijnen en het ergonomische comfort. Zij kan ook een meubel naar uw idee ontwerpen!
Originaliteit en kwaliteit. Dat is de basis van onze zorgvuldig samengestelde collectie en wat wij voor ogen hebben, tijdens onze ontmoetingen met deze items.

Kunsthuis

Zinnen prikkelend en geest voedend.

Bureau

 

AtelierOG staat voor een team van ondernemende mensen die creativiteit en vakbekwaamheid hebben samen gebundeld op het gebied van wonen, leven en werken.

 

Door de nauwe samenwerking met HeikoHulsker architecten kunnen we hele ontwerp- en inrichtingsproces voor onze rekening nemen.

 

Wij creëren voor u de ideale symbiose van vorm en kleur en de balans van functionaliteit en esthetiek. Dit vanuit de levensstijl van de opdrachtgever dus onder onze interieurs staat dus uw signatuur!

 

AtlierOG is gevestigd in een monumentaal pand aan de Schotersingel te Haarlem.
In deze ontspannen en inspirerende omgeving wordt met passie gewerkt, kennis en kunde gedeeld en is de klant natuurlijk Koning!

 

Wij maken graag vrijblijvend een afspraak met u.

 

Hartelijke groet,
Het team van AtelierOG
Schotersingel 8
2021 GE Haarlem

Over ons 11

Team

Werkwijze

Creativiteit en empathie

 

Na een vrijblijvende intake op ons bureau wordt er een plan van aanpak gemaakt, of het nu een kleine of grote opdracht betreft en afhankelijk van de opdracht wordt er op uur-of projectbasis gewerkt.

 

Naast het creatieve proces nemen wij ook zorgen uit handen zoals projectbegeleiding , controle op uit te voeren werkzaamheden, tijd- en budgetbewaking.

 

U kent bij ons ook terecht voor styling van ruimtes waarbij door middel van accessoires en kunst of het weglaten ervan , ruimtes een ander gezicht krijgen. Bijvoorbeeld bij verkoop van uw huis immers “ etaleren doet begeren”

 

Ten slotte hebben wij een scala van professionals waar wij graag mee samen werken zoals naai-ateliers, montagebedrijven, schilders, behangers, verhuisservice, en schoonmaakbedrijf die wij u graag aanbevelen.

 

Graag merken wij op dat wij met AtelierOG ook  in andere delen van de wereld het leven wat mooier willen kleuren. Daarom ondersteunen wij met een gedeelte van de opbrengsten uit AtelierOG projecten gericht op onderdak en onderwijs.