Elementia

Lekker even weg, al is het alleen maar voor dat lekkere gevoel van thuiskomen......

Atelier OG heeft een klein maar prachtig kwalitatief aanbod van villa’s en appartementen aan de Côte d'Azur in de omgeving van Cannes, Antibes, Biot en Opio.

Dit gebied aan de Franse kust is bijzonder populair omdat het zich kenmerkt door historie en cultuur gecombineerd met een fantastisch strand- en uitgaansleven, een excellente keuken en een heerlijk klimaat. Dit allemaal op 20 minuten rijden van het vliegveld Nice.

Onder de zuidelijke Fransen gaat dan ook  het verhaal dat God dit gedeelte van Frankrijk op zondag schiep en de Grieken noemden Antibes 2000 jaar geleden al de parel van de Côte d'Azur.  Wat de verhalen ook mogen zijn niet voor niets lieten kunstenaars als Matisse, Chagall, Renoir en Picasso zich inspireren door de kleuren, lichtinval en de sfeer van de Côte d'Azur.

De villa’s en appartementen van Atelier OG zijn allen smaakvol ingericht en voorzien van alle gemakken. Bij aankomst zal uw meertalige gastvrouw u ontvangen en de zaken van huishoudelijke aard en apparatuur uitleggen. U kunt haar kantoor ook altijd bereiken indien u een bepaald restaurant wilt reserveren, oppas nodig heeft, een auto wilt huren en andere zaken die uw vakantie veraangenamen.