Elementia

De ideale symbiose van vorm en kleur,
De balans van functionaliteit en esthetiek,
en het motto… “ Etaleren doet begeren”

Het woord zegt het al. In een huis moet u zich thuis voelen en daarbij alle gezinsleden. Op cruciale momenten in het leven zoals bij een verhuizing, huwelijk, kinderen op komst of juist als kinderen het huis uitgaan vinden er wijzigingen in het huishouden en huis plaats. Voor sommige mensen een goede aanleiding om het huis wat anders in te richten. Daarnaast verandert uw smaak ook.
Soms weet u wat u wilt maar kunt u de juiste adressen niet vinden, soms weet u wel welke sfeer u graag wilt hebben maar niet hoe die gecreëerd moet worden of hebt u er eenvoudigweg de tijd niet voor.
Graag helpen wij u dan ook om u “thuis” te voelen in uw eigen huis.
Onze binnenhuisarchitecten en stylisten zijn specialisten in het vertalen van uw wensen naar uw ideale woonomgeving en het creëren van mogelijkheden om uw sfeer en identiteit neer te zetten.

Indien u uw huis wilt verhuren of verkopen dan raden wij “home-staging” aan waarbij ons motto  “ etaleren doet begeren” geldt.
Hierbij gaat het niet om uw eigen stijl en smaak maar om het aantrekkelijk maken van het huis voor potentiële huurders en kopers en verwijzen wij naar “Huis” van deze site.