Elementia

U bent op zoek naar een huis , u wilt wat veranderen aan uw huis of u wilt de mogelijkheden bekijken van een bestaand of nieuw te bouwen huis

Een huis van uw dromen?

Indien u op zoek bent naar een huis is dit een tijdrovende bezigheid. In een aantal gevallen woont u elders en bent u niet in staat om een eerste selectie te maken uit de huizen die u interesseren vanwege tijdsgebrek. In een ander geval woont u in de buurt en wenst u, in eerste instantie, om moverende redenen, anoniem te blijven als zoekende partij. In bovenstaande zaken nemen wij graag dit proces van u over.

U heeft zelf of via uw makelaar uw huis gevonden maar weet niet of de wensen, die u heeft, wel te verwezenlijken zijn of u heeft de plek van uw dromen gevonden maar van het huis, wat erop staat, kunt u niet warm worden. Veelal wordt er dan besloten om niet tot aankoop van het huis over te gaan. Helaas wordt dan vaak voorbij wordt gegaan aan het feit dat dit juist de ultieme mogelijkheid is om een huis geheel naar eigen wens te realiseren door verbouw of nieuwbouw. Ook in dit soort zaken geven wij u graag advies. Wij kijken of uw wensen ten aanzien van de (ver)bouw haalbaar zijn en welke financiele consequenties dit voor u heeft. Wij werken hierin nauw samen met Architectenbureau Heiko Hulsker architecten.

U wilt uw huis te koop zetten of het staat al enige tijd te koop 

Ons devies hierin is: “etaleren doet begeren”

Wij helpen u of uw makelaar om uw huis “verkoop”-klaar te maken en alle mogelijkheden en onmogelijkheden op een rijtje te zetten in bouwkundig opzicht.

Wij bespreken de doelgroep van het huis en maken samen met u een zogenaamd “home-staging”- plan op zodat u vol vertrouwen en met een gedegen plan de markt op kunt. Het “home-staging”- plan bestaat uit een actieplan waarmee u uw huis beter presenteert. De positieve kenmerken worden benadrukt en uw huis maakt een betere eerste indruk. Het actieplan kan door u zelf worden uitgevoerd maar kan ook door ons geheel of gedeeltelijk worden uitgevoerd. In dit plan wordt uiteraard ook de tuin meegenomen.

Indien u uw huis al te koop heeft gezet kan het vaak helpen om het huis op een andere wijze te presenteren. Inbreng van nieuwe zaken en het weglaten van bepaalde elementen kan het huis een geheel andere uitstraling geven waardoor het oog er opeens wel op valt.

Indien gewenst kunnen wij voor u ook een mooie fotoreportage en verkoopbrochure maken.